Soluții complete pentru casă & grădină

Amenajare și regenerare grădini

Specialiști în peisagistică și regenerarea grădinilor cu o prezență pe piață de peste 7 ani

Ce presupune amenajarea unei grădini?

O imagine de vis face ca orice cuvant sa fie de prisos, iar din acest motiv, inainte de a incepe realizarea unei gradini, planificam toate detaliile in avans si „vedem” pe plansa de proiectare fiecare gradina. Aplicatiile software cu care lucram ne permit sa facem o plimbare virtuala prin gradina dumneavoastra, avand astfel ocazia sa analizam impreuna toate variantele, atat din punct de vedere functional dar si estetic si sa facem potrivite alegeri.

O gradina amenajata cu diverse plante, arbusti, pereni si flori necesita mai putina munca decat ne putem imagina. Cu toate acestea atunci cand doriti plantati suprafetele exterioare nu trebuie sa lasati nimic la voia intamplarii si sa apelati la o firma specializata.

Sisteme de irigații

Un aspect extrem de important pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand va reamenajati gradina este sistemul de irigatii. Sistemele de irigat automatizate proiectate si montate de specialistii nostri va pot scuti de grija udatului zilnic, ajutandu-va la mentinerea culorii vii in gradina dumneavoastra. 

Gazon

Gazonul reprezinta piesa de rezistenta dintr-o gradina. Este omniprezent in orice compozitie floricola, iar visul oricarui proprietar de gradina este sa aiba un gazon frumos.Toti suntem atrasi de iarba verde ce ofera gradinii imagini de diferite nuante si culori, completeaza tabloul si-i confera fond, realizand conexiunea intre diferitele plante din gradina.

Va putem oferi solutii de gazonare prin:

  • Gazon seminte – realizarea de suprafete gazonate prin insamantare (ierbicidare, decopertare, prelucrarea mecanica a solului, sapare si maruntire, nivelare, insamantare, tavalugire, prima udare, primul tuns, consultanta privind intretinerea).
  • Gazon rulouri – montaj rulouri de gazon (decopertare, prelucrarea mecanica a solului, sapare si maruntire, nivelare, montaj rulouri gazon, tavalugire, prima udare, consultanta privind intretinerea).